Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Οnline Ubuntu Linux demo ιστοσελίδα

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Linux; Δοκιμάστε το Ubuntu Demo! UbuntuΕάν είστε νέοι στον κόσμο του Linux, ίσως να μην το γνωρίζετε για την online Ubuntu Linux demo ιστοσελίδα. Εάν σχεδιάζετε να μεταβείτε σε Linux, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα και να εξοικειωθείτε με το εν λόγω λειτουργικό σύστημα πριν προχωρήσετε με την αλλαγή.
Κατά καιρούς, σας έχουμε μιλήσει για τα οφέλη κατά τη χρήση ενός Linux distribution ως το κύριο desktop λειτουργικό σας σύστημα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν το Linux, αλλά φοβούνται ότι θα....
μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα εγκατάσταση των Windows τους.
Για να γίνει διάσημο το Linux και να αυξήσει τη δημοτικότητά του, η Canonical εργάζεται σκληρά. Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι τα Ubuntu είναι ένα από τα πιο διάσημα desktop Linux distributions.
Επιπλέον, η Canonical διατηρεί μια online demo ιστοσελίδα για να επιδείξει το desktop λειτουργικό σύστημα. Παρόλο που έμπειροι Linux χρήστες μπορεί να το θεωρήσουν άχρηστο, είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για έναν Linux αρχάριο.
online-demo-3 Ubuntu
Η GitHub σελίδα αυτού του online demo εξηγεί περισσότερα:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr