Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Tρέξετε Ubuntu Linux σε Windows

Windows  WindowsΤο “χτύπημα” της Microsoft και της Canonical στο Ubuntu για τα Windows συνεχίζετε και φαίνεται ότι ένας προγραμματιστής από το GitHub έχει καταφέρει να τρέξει τη Unity επιφάνεια εργασίας πάνω από μια εγκατάσταση των Windows 10.

Αν και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, καθώς η Microsoft σχεδιάζει να φέρει την ενσωμάτωση του “Bash on Ubuntu on Windows ” που θα επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν Ubuntu Linux εγγενώς στο λειτουργικό σύστημα των...
Windows 10, ως μέρος της επετείου των Windows 10 Update, ο χρήστης του GitHub όμως, με την ονομασία Guerra24 έχει καταφέρει να επιτύχει κάτι άλλο.
Αφού έκανε διάφορα κόλπα στο CompizConfig Settings Manager (CSSM) εργαλείο διαμόρφωσης GUI για το Compiz, και χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό VcXsrv και XLaunch, κατάφερε να τρέξει το Ubuntu 14.04.4 LTS στο περιβάλλον εργασίας Unity πάνω από τα Windows 10.
“Τελικά κατάφερα να τρέξω το Unity μέσα από το WSL, αυτό δείχνει ότι είναι πλήρως ικανό να τρέξει ένα ολόκληρο Περιβάλλον Εργασίας, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα με το dbus και μερικές φορές το VcXsrv κρασάρει, επίσης, δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε και ο μόνος τρόπος εξόδου είναι το κλείσιμο του compiz.”
Λέει ο Guerra24
Όπως ήταν αναμενόμενο, μερικές από τις εφαρμογές δεν θα μπορέσουν να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr