Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

6 νέες γλώσσες προγραμματισμού

6 νέες γλώσσες προγραμματισμού που πρέπει να μάθετε το 2016 γλώσσεςΕάν είστε πρόθυμοι να μάθετε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Με την αλλαγή των καιρών και την ανάγκη για μεγαλύτερη απόδοση, νέες γλώσσες προγραμματισμού, όπως η Swift και η Go, κερδίζουν έδαφος. Έτσι, επιλέξτε το νέο σας όπλο και να αρχίστε να μαθαίνετε μία (ή και παραπάνω) από αυτές τις γλώσσες προγραμματισμού.
Ακόμα κι αν γλώσσες όπως οι HTML, Java, JavaScript, C ++ και λοιπά παραμένουν η ραχοκοκαλιά της σημερινής IT ανάπτυξης , δεν υπάρχει καμία έλλειψη όσον αφορά τις......
νέες γλώσσες προγραμματισμού, οι οποίες δημιουργούνται κάθε μέρα. Μερικές από αυτές θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι παράξενες ή και παράλογες, όπως η TrumpScript, άλλα μπορεί να είναι και «χαρούμενες», όπως η Emojicode.
Κατά τα τελευταία χρόνια, πολλές σημαντικές γλώσσες έχουν εμφανιστεί και έχουν αφήσει τον αντίκτυπό τους στον κόσμο της τεχνολογίας. Λόγω της απλότητάς τους και της φιλικότητας προς το χρήστη, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν και τις πιο καθιερωμένες γλώσσες.
Από καιρό σε καιρό, κάνουμε λίστες με τις πιο δημοφιλείς γλώσσες και σας τις παραθέτουμε για να τις γνωρίσετε. Ωστόσο, εκτός από το να γίνουν ειδικοί σε μια δημοφιλή γλώσσα προγραμματισμού, οι προγραμματιστές πρέπει να αποκτούν και νέες δεξιότητες για να είναι ανταγωνιστικοί στη αγορά.
Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για ορισμένες νέες γλώσσες προγραμματισμού που πιστεύω ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες. Αυτές οι γλώσσες αυξάνονται ραγδαία στα charts δημοτικότητας και κερδίζουν πραγματικά εντυπωσιακά σχόλια.
Επομένως, ας προχωρήσουμε για να ρίξουμε μια πιο ενδελεχή ματιά σε αυτές τις νέες γλώσσες προγραμματισμού:
  1. Go

google-go-golang γλώσσες
Και φυσικά ξεκινάμε τη λίστα μας με την Go. Επίσης γνωστή και ως Golang, η Go είναι μια open source γλώσσα προγραμματισμού που δημιουργήθηκε από 3 υπαλλήλους της Google και ξεκίνησε την πορεία της το 2009.
Η Go προέρχεται από δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού όπως οι C και Java. Προσφέρει μια συνοπτική σημειογραφία και έχει ως στόχο να κρατήσει τον κώδικα απλούστερο και ευανάγνωστο. Οι σχεδιαστές της γλώσσας, Robert Griesemer, Rob Pike, και Ken Thompson, έχουν πει ότι η πολυπλοκότητα της C ++ ήταν το αρχικό κίνητρό τους.
Αυτή η απλή γλώσσα προγραμματισμού επιτυγχάνει τα περισσότερα καθήκοντά της μόνο με την πρότυπη βιβλιοθήκη. Συνδυάζοντας την ταχύτητα των δυναμικών γλωσσών, όπως η Python, και την αξιοπιστία της C/C ++, η Go είναι το τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία κατανεμημένων συστημάτων υψηλής έντασης (high volume distributed systems).
  1. Swift

apple-swift γλώσσες
Η Apple ξεκίνησε τη Swift γλώσσα προγραμματισμού στο 2014 WWDC ως αντικαταστάτρια  της Objective-C. Σχεδιασμένη για να είναι απλή από φύση, η Swift επικεντρώνεται στην ταχύτητα και ασφάλεια.
Αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2015, η Apple έκανε τη Swift open source κάτω από την άδεια της Apache . Από το ξεκίνημά της, η Swift έχει δει μια εκθετική αύξηση του κοινού της και έχει γίνει μια από τις πιο hot γλώσσες προγραμματισμού εκεί έξω.
Το να μάθετε τη Swift σας εξασφαλίζει ένα λαμπρό μέλλον, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να κωδικοποιήσετε εφαρμογές για το τεράστιο iOS οικοσύστημα της....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
intersport rotate