Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Χάκερ πουλά Windows Exploit

Χάκερ πουλά Windows Exploit, που αφορά όλες τις εκδόσεις των Windows WindowsΈνας χάκερ πουλά μια επικίνδυνη zero day ευπάθεια σε μια ρωσική ιστοσελίδα για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Αυτό το exploit λέγεται ότι επηρεάζει πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες των Windows, καθώς λειτουργεί για όλες τις εκδόσεις των Windows. Ο χάκερ επιθυμεί να πουλήσει τον πλήρη πηγαίο κώδικα και το demo του exploit σε οποιοδήποτε πρόσωπο τον πληρώσει $90,000 σε bitcoin.Η υπόγεια αγορά των malware και exploits γνώρισε μια εκθετική αύξηση τα τελευταία χρόνια. Με τη βοήθεια των ανώνυμων δικτύων και πληρωμών σε...
cryptocurrency, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου αποκτούν εύκολα πρόσβαση σε διάφορους τύπους exploit kit.
Με τη σειρά του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των επιθέσεων σε προσωπικούς υπολογιστές, επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αυτές τις μέρες, αν ένας χάκερ είναι καλός στο να δημιουργεί κακόβουλο λογισμικό και exploits, μπορεί να το κάνει επάγγελμα και να παρέχει υπηρεσίες  προς τους άλλους με μικρό ρίσκο.
Μια παρόμοια περίπτωση εμφανίστηκε σε μια ρωσική «cybercrime» ιστοσελίδα. Ένας χάκερ με το όνομα BuggiCorp προσφέρει μια Windows zero-day ευπάθεια που επηρεάζει όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.
Αυτή η καταχώρηση ανακαλύφθηκε από την εταιρεία ασφαλείας Trustawave, η οποία διαπίστωσε ότι ο χάκερ πωλούσε το exploit για $95.000. Η διαφήμιση ενημερώθηκε πρόσφατα με μια νέα τιμή των $90.000.
Η εταιρεία ασφαλείας λέει ότι, ενώ η τιμή του exploit φαίνεται μεγάλη, οι....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr