Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Παιδικό SmartWatch καθοδηγεί τα παιδιά


 Octopus-SmartWatch-2-min SmartWatchΤο να πείτε σε ένα μικρό παιδί να βουρτσίσει τα δόντια του, μπορεί να φαίνεται σαν να γίνεται ένας νυχτερινός αγώνας πάλης στο μπάνιο σας.Στην πραγματικότητα το Octopus, που σχεδιάστηκε από τη JOY, έχει τρεις βασικές λειτουργίες. Είναι ένα ρολόι που διδάσκει στα παιδιά  το χρόνο χρησιμοποιώντας και ψηφιακή και αναλογική μορφή. Είναι ένας προγραμματιστής που οι γονείς μπορούν εξ αποστάσεως να προγραμματίσουν με pop-up εικονίδια για να ενημερώσουν τα παιδιά, όταν έρχεται η ώρα για ορισμένες δραστηριότητες: προπόνηση μπάσκετ,.... ώρα για μπάνιο, τάισμα γάτας. Και είναι ένας βοηθός, παρέχοντας συμβουλές, σημειώσεις και υπενθυμίσεις για τα δύο παιδιά και τους γονείς.
«Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά κάτω των 8 ετών δεν κατανοούν την έννοια του χρόνου, πόσο μάλλον να θυμούνται τι πρέπει να κάνουν κάθε ώρα που περνά» σύμφωνα με την εταιρεία. «Έχουμε σχεδιάσει το πρώτο SmartWatch που τα βοηθά να κατανοήσουν πώς οι γονείς τους περιμένουμε να χρησιμοποιούν το χρόνο τους. Πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να υιοθετήσουν καλές συνήθειες και θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο υπεύθυνα.»
Το Octopus ελέγχεται από iOS ή Android app. Έρχεται με προσαρμόσιμα, με βάση την ηλικία πρότυπα χρονοδιαγράμματος και ένα προαιρετικό χαρακτηριστικό Gamification που επιτρέπει στο παιδί να ανοίγει το λουρί. Οι γονείς μπορούν να συγχρονίσουν μέσω Bluetooth το πρόγραμμα του SmartWatch με τρεις διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, ενώ υπάρχουν 600 αποθηκευμένα εικονίδια.
Επίσης, δύο ξεχωριστά τηλέφωνα μπορούν να συγχρονίσουν το ίδιο ρολόι – ή πολλαπλά ρολόγια – που σημαίνει ότι το σύστημα Octopus είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να επιτρέπει και στους δύο γονείς ή κηδεμόνες να συνεργαστούν, αν αυτό χρειαστεί. Το ρολόι είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα και διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη OLED. Έρχεται με ένα καλώδιο φόρτισης και βύσμα USB και η JOY ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 96 ώρες με μία πλήρη, τρίωρη επαναφόρτιση.
Το ρολόι Octopus είναι επίσης....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr