Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Πώς μπορείτε να είστε ασφαλείς από τα συνεχώς αυξανόμενα hacking;



mark-zuckerberg LaptopΠώς μπορείτε να είστε ασφαλείς από τα συνεχώς αυξανόμενα hacking, τις παραβιάσεις ασφάλειας και τις προσπάθειες κατασκοπείας; Είτε είστε ένας καθημερινός άνθρωπος ή μια διασημότητα ή ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, η ιδιωτική ζωή είναι υψίστης σημασίας για όλους.
Και ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής, δισεκατομμυριούχος και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook δεν είναι εξαίρεση. Σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον ίδιο το.....
CEO, φαίνεται να καλύπτει την κάμερα του Laptop του με ταινία.
Την Τρίτη, ο ίδιος δημοσίευσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στο site κοινωνικής ενημέρωσης Instagram, που ανήκει στο Facebook, για να γιορτάσει τα 500 εκατομμύρια μηνιαία ορόσημα χρήστη του Instagram. Η εικόνα δείχνει τον Zuckerberg να κάθεται δίπλα σε ένα Apple MacBook.
Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά στο MacBook, φαίνεται ότι ο Zuckerberg έχει τοποθετήσει ταινία πάνω στην κάμερά του. Επιπλέον, φαίνεται σαν να έχει βάλει ταινία πάνω από την υποδοχή εισόδου ακουστικών στην αριστερή πλευρά του MacBook.
zuckerberg2-Laptop Laptop
Οι hackers είναι γνωστό πως μπορούν να πάρουν τον έλεγχο των υπολογιστών σας και κρυφά να ακούσουν τις συνομιλίες σας και / ή να σας παρακολουθούν από την κάμερα του Laptop σας.
Φαίνεται ότι ο Zuckerberg, ο οποίος αξίζει.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr