Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

H Google σύντομα θα υποστηρίζει το Raspberry Pi 3

Το Raspberry Pi 3 είναι ένας φθηνός και μικρός υπολογιστής που έχει κερδίσει ευρεία υποστήριξη από την κοινότητα των προγραμματιστών και των κατασκευαστών. Με ένα βήμα που θα το καταστήσει ακόμη πιο δημοφιλές, από ότι φαίνεται, η Google πρόκειται σύντομα να το κάνει μια συσκευή που θα λαμβάνει υποστήριξη στο πλαίσιο ανοικτού κώδικα του Android λειτουργικού συστήματος. Το Raspberry Pi είναι μια από τις πιο ......χρησιμοποιούμενες πλακέτες χάκερ σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται για να φτιάξει μια ποικιλία από ενδιαφέροντα projects που κυμαίνονται από συστήματα οικιακού αυτοματισμού μέχρι Wi-Fi drone killing gun. Καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο, η Google ετοιμάζεται να φέρει την επίσημη υποστήριξη του Android για το Raspberry Pi 3. Ο γίγαντας της τεχνολογίας προσπαθεί να το κάνει μια πλήρως υποστηριζόμενη πλατφόρμα στο πλαίσιο του open source Android project. Αυτό επισημάνθηκε για πρώτη φορά από το Android Police, με τη μορφή ενός νέου repository που προστέθηκε στο Google Git. Κοιτάζοντας αυτή την αλλαγή, θα μπορούσε κανείς να εύκολα να συμπεράνει ότι η Google έχει δημιουργήσει έναν repo κώδικα για το Raspberry Pi 3 μέσα στο ίδιο directory όπου αποθηκεύει generic source code.
AdTech Ad
Όπως το Raspberry Pi είναι χτισμένο για τη διατήρηση των ιδανικών του ανοιχτού κώδικα, ως επί το πλείστον όλα τα λειτουργικά συστήματα που είναι διαθέσιμα για το single board computer είναι ανοικτού κώδικα και βασισμένα σε Linux. Έτσι, το βήμα από την Google του να διαθέτει επίσημη υποστήριξη στο Android είναι απόλυτα λογικό.
Το Android Police εικάζει ότι η.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.nooz.gr