Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Τα 5 καλύτερα Free Data Recovery Software!

Recuva-BestFreeDataRecoveryTools recoveryΣε όλους μας έχει τύχει να χάσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας σημαντικά δεδομένα από ένα σκληρό δίσκο λόγω κάποιας απρόβλεπτης κατάστασης είτε από δικό μας λάθος στο πάτημα του Delete key. Άλλες φορές κάποιο software bug ή κάποιος ιός μπορεί να ευθύνεται γι’ αυτή την κατάσταση.
Όπως και να χει,  στην περίπτωση της απώλειας των προσωπικών μας δεδομένων θα χρειαστούμε ένα καλό data recovery software ή κάποιο recovery tool που θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τα χαμένα δεδομένα μας!
Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με 10 καλά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων:....

1. Recuva:

το γεγονός πως το  Recuva βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ίσως να μην αποτελεί έκπληξη για πολλούς από εσας. Και αυτό είναι φυσιολογικό καθώς συνοδεύεται από μια πληθώρα χαρακτηριστικών που το καθιστούν αποτελεσματικό αλλά κι εύκολο στη χρήση!
Μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.piriform.com/recuva/download

Recuva-BestFreeDataRecoveryTools recovery2. TestDisk:

Aπό την λίστα αυτή δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει το data recovery software TestDisk. Ερχόμενο με μια πληθώρα χαρακτηριστικών αποτελεί χρήσιμο εργαλείο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι:
  • Επιτρέπει σε χρήστες να κάνουν recover/ rebuild το boot sector
  • Εείναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες όπως τα Microsoft Windows, Mac OS X κλπ και είναι αρκετά δημοφιλές και στα Linux.
  • Ωστόσο, από την στιγμή που είναι ένα εργαλείο command line, το....
Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr