Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Το Online Scanner της ΕSET

Online Scanner Online ScannerTo Online Scanner της ESET είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εκτελέσουν σάρωση του συστήματός τους για τον εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού κάθε τύπου.
Αυτό το παντοδύναμο εργαλείο μπορεί να εκτελεστεί παράλληλα με τυχόν εγκατεστημένες λύσεις προστασίας από ιούς ή λογισμικά ασφάλειας, και xρειάζεται μόνο τον....
browser σας για να τρέξει.
Αξιοποιώντας την τεχνολογία σάρωσης ThreatSense, καθώς και την πλήρη Βάση Δεδομένων Ιών των ΕSET Smart Security και ESET NOD32 Αntivirus, το Online Scanner εντοπίζει και απομακρύνει αποτελεσματικά τυχόν ιούς και malware που έχουν μολύνει το σύστημά σας.

Το πρόγραμμα είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows, από τα Windows NT μέχρι και την τελευταία έκδοση των Windows 10.
Σημειώστε ότι παρότι τα Windows 8 και 10 δεν αναφέρονται στην σελίδα με τις απαιτήσεις συστήματος, το πρόγραμμα ανταποκρίθηκε πλήρως και λειτούργησε σωστά κατά τη διάρκεια δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στα συστήματα αυτά.
Το Online Scanner έχει μέγεθος περίπου 6 Megabyte και απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή για να τρέξει. Μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα από οποιαδήποτε θέση του συστήματος, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω configuration settings προτού κατεβάσετε την τελευταία Βάση Δεδομένων Ιών της εφαρμογής και αρχίσετε το σκανάρισμα.
Οι διαθέσιμες επιλογές ρυθμίσεων που παρέχει το πρόγραμμα είναι εξής:....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr