Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Mετατρέψετε ένα φορτιστή USB σε Linux υπολογιστή

Πώς να μετατρέψετε ένα φορτιστή USB σε Linux υπολογιστή USBΑυτό το DIY από τον Chris Robinson του NODE θα σας δείξει πώς να φτιάξετε το δικό σας υπολογιστή Linux από ένα φορτιστή USB. Χρησιμοποιεί Raspberry Pi ένα συμβατό συμβούλιο ODROID και τρέχει σε Raspbian OS.Σε αυτό το άρθρο, θα σας πω για το πώς μπορείτε να φτιάξετε έναν μικρό υπολογιστή Linux από ένα φορτιστή USB.Είναι πραγματικά ένας φορητός υπολογιστής Linux!!
Στο παρελθόν, ο Chris έχει κάνει έργα, όπως φορητά Raspberry Pi τροφοδοτούμενα από....
Linux τερματικά και το Linux computer έργο είναι ακόμη μικρότερο. Αυτός ο υπολογιστής Linux χωράει μέσα σε ένα τροποποιημένο βύσμα φορτιστή USB και τρέχει σε πολύ χαμηλή ισχύ.
Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί ODROID-W development board, ο οποίος είναι συμβατός με Raspberry Pi και Raspbian. Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα φορτιστή USB με τις US, UK and EU attachments για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε σε όλες τις χώρες. Άλλα υλικά περιλαμβάνουν έναν προσαρμογέα Wi-Fi, μια κάρτα micro SD και μερικά άλλα μικρά πράγματα.
Συναρμολογώντας όλα αυτά μαζί δεν είναι πολύ δύσκολο, αν έχετε μια βασική γνώση συγκόλλησης.
Απλά πρέπει να συνδέσετε το φορτιστή και να παραμείνετε εντός του εύρους του WiFi. Ο Chris γράφει ότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για εφαρμογές όπως το τρέξιμο ενός προσωπικού.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr