Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

PlayStation 4K: με 4K Blu-ray και 2x GPU

To PlayStation 4K αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων πριν τον Οκτώβρη, ακριβώς πριν από τη διάθεση του PlayStation VR.
H νέες φήμες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους λένε ότι το PlayStation 4K, εκτός από δυνατότητα 4Κ gaming θα μπορεί να αναπαράγει μέσα με ανάλυση 4Κ, όπως οι δίσκοι 4K Blu-ray.
Οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο για προτεινόμενη τιμή ...
$499, από τα $399 που είναι σήμερα για την κανονική κονσόλα. Εξάλλου, εκτιμάται ότι η έλευση της νέας κονσόλας θα οδηγήσει σε πτώση της τιμή του PlayStation 4.
H GPU του PlayStation 4K λέγεται ότι θα διαθέτει διπλάσια ισχύ από εκείνη της σημερινής κονσόλας, ενώ ισχυρότερη θα είναι και η CPU. Η νέα ισχυρότερη GPU θα κάνει upscale σε 4Κ στα παιχνίδια χαμηλότερης ανάλυσης.
Επίσης, λέγεται ότι δεν θα ανασχεδιαστούν υπάρχοντα παιχνίδια για το PS4K, ενώ θα υπάρξουν μερικοί τίτλοι που σκοπός τους θα είναι να αναδείξουν τις δυνατότητες της νέα κονσόλας. Ανάμεσα σε αυτούς λέγεται ότι είναι τα ....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com