Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

H «έξυπνη» φορητή ντουζιέρα

Hotaru HotaruΑυτή η «έξυπνη» φορητή ντουζιέρα έχει τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιεί το ίδιο νερό για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε!

Η χρήση ενός ντούς εσωτερικού χώρου και η πρόσβαση σε απεριόριστο καθαρό νερό δεν είναι πάντοτε εφικτή. Για τον λόγο αυτό, η μικρή και έξυπνη αυτή ντουζιέρα, η οποία ανακυκλώνει το ίδιο νερό αρκετές φορές – αφότου φυσικά καθαριστεί μετά από κάθε χρήση – φαίνεται μια εξαιρετικά βολική λύση.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς της...
Hοtaru, η έξυπνη αυτή ντουζιέρα επιτρέπει σε μια τριμελή οικογένεια να κάνει σε καθημερινή βάση πεντάλεπτα ντους, για έως και δύο εβδομάδες, καταναλώνοντας μόλις πέντε λίτρα νερού.
Η Hotaru έχει αναπτυχθεί από μια εταιρεία start-up με έδρα το Tokyo και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού: στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους, στην εξοχή, στο βουνό, ακόμη και στην έρημο! Η φορητή αυτή ντουζιέρα είναι ιδιαίτερα πρακτική, καθώς μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε μια μικρή βαλίτσα, προκειμένου να μεταφερθεί οπουδήποτε με ευκολία.
Εκτός από τις ενσωματωμένες δεξαμενές νερού, η .....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr