Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Γαλλία: Μέχρι και φυλακή αν δημοσιεύσεις φωτογραφίες του παιδιού σου!

φωτογραφίες φωτογραφίεςΗ εθνική αστυνομία της Γαλλίας ζήτησε από τους γονείς να σκέφτονται δυο φορές πριν δημοσιεύσουν φωτογραφίες των παιδιών τους στο Facebook, λέγοντας ότι οι εικόνες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια του παιδιού. Οι αρχές λένε ότι αν μοιράζονται ευρέως, οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να προσελκύσουν παιδόφιλους αλλά επίσης θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ....
κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα αργότερα στα παιδιά. Ένας Γάλλος εμπειρογνώμονας λέει ότι οι γονείς μπορούν να αντιμετωπίσουν μελλοντικές αγωγές στο μέλλον από τα παιδιά τους για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής.
«Προστατέψτε τα παιδιά σας!» έγραψε σε μια ανάρτηση στο Facebook η εθνική χωροφυλακή της Γαλλίας τον περασμένο μήνα, προειδοποιώντας για την πρόσφατη εκστρατεία » Motherhood Challenge» που ενθάρρυνε τους χρήστες να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του εαυτού τους με τα παιδιά τους.
«Μπορείτε όλοι να είστε υπερήφανοι μαμάδες και μπαμπάδες για τα υπέροχα παιδιά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί” συνεχίζει η ανάρτηση. «Σας υπενθυμίζουμε ότι η δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών σας στο Facebook δεν είναι χωρίς κίνδυνο!» Ένα περιφερειακό υποκατάστημα της χωροφυλακής προχώρησε ακόμη περισσότερο, εκλιπαρώντας τους γονείς να σταματήσουν την πρακτική εντελώς.
Σε μια συνέντευξη με την γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ο ειδικός σε θέματα του....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr