Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Aξιοποιήσετε πλήρως το Google Drive

Google_Drive driveΤο Google Drive είναι μία από τις πιο δημοφιλείς cloud υπηρεσίες αποθήκευσης που προσφέρουν πολυάριθμα χαρακτηριστικά στους χρήστες του. Αρκεί βέβαια να τα γνωρίζετε για να μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Αν είστε φανατικός χρήστης του Google Drive, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προσφέρει κάτι περισσότερο από αποθηκευτικό χώρο. Αν πάλι είστε καινούργιος ή ....
περιστασιακός χρήστης σε αυτή την υπηρεσία, τότε καλό θα ήταν να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να μάθετε κάποια χαρακτηριστικά της για να γίνετε λίγο πιο παραγωγικοί.
Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και κόλπα του Google Drιve που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό το κάτι επιπλέον από την υπηρεσία.
1. Αποστολή μεγάλων συνημμένων αρχείων μέσω Gmail
gd1 driveΜε το Gmail μπορείτε να αποστείλετε συνημμένα αρχεία έως 25ΜΒ. Όχι όμως αν χρησιμοποιήσετε παράλληλα τις δύο υπηρεσίες. Μπορείτε να στείλετε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Google Drιve ως συνημμένα στο Gmail όσο μεγάλα και να είναι ακόμα και 10GB!!. Σημαντικό όμως πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να τα ξανανεβάσετε αφού οι δύο υπηρεσίες είναι άμεσα συνδεδεμένες (δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το αρχείο). Απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Εισαγωγή αρχείων με χρήση του Drive” δίπλα στο κουμπί “επισύναψη αρχείων” για να προσθέσετε αρχεία από το Google Drιve.

2. Σώστε online οτιδήποτε κατευθείαν στο Google Drive.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr