Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ultimate Hacking Keyboard

Ultimate Hacking Keyboard: Το πληκτρολόγιο που θα λατρέψουν οι coders! Ultimate Hacking KeyboardΤο ‘Ultimate Hacking Keyboard’ χωρίζεται στα δύο και σας προσφέρει απίστευτη εμπειρία! Οι Coders είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψουν το νέο splittable ‘Ultimate Hacking Keyboard’!

Η δημιουργία ενός εξειδικευμένου για coders πληκτρολογίου ήταν ο κύριος στόχος της Ουγγρικής startup εταιρείας Ultimate Gadget Laboratories. Ενώ αρκετοί από τους κοινούς χρήστες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το....
keyboard τους από την στιγμή που τα πλήκτρα είναι στη σωστή θέση, οι coders από την άλλη πλευρά, χρειάζονται δυνατά και λειτουργικά keyboards. Έτσι η εταιρεία Ultimate Gadget Laboratories ευελπιστεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες στο έπακρο με το νέο “Ultimate Hacking Keyboard.”

Εξωτερικά φαίνεται σαν ένα ακόμη αποτυχημένο gadget, αλλά πραγματικά… είναι πολλά υποσχόμενο αν του ρίξετε μια δεύτερη ματιά.
Τα Μηχανικά key switches δίνουν μια αίσθηση αφής μοναδική. Είναι «tenkeyless» και «fkeyless», που σημαίνει ότι δεν έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο ή F-keys, καθιστώντας το πιο συμπαγές. Έχει ένα ιδιαίτερο custom layout που σας επιτρέπει να ελέγχετε τα media και το ποντίκι σας χωρίς να φύγετε από το κυρίως σειρά πλήκτρων.
Οι Gamers και οι coders μπορούν να δημιουργήσουν macros και application-specific key mappings. Και, φυσικά, η όλη ‘κατάσταση’ xωρίζεται στη μέση για καλύτερη εργονομία!
Θα είστε σε θέση να ακουμπήσετε τα χέρια σας στο “UHK” μέσα στο χρόνο. Το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr