Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Μόλις πριν από πέντε χρόνια ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός

χρόνια χρόνιαΜόλις πριν από πέντε χρόνια ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός. Το 2010 το iPad έκανε την πρώτη του εμφάνιση, το Kickstarter εισήγαγε μια νέα μορφή επιχειρηματικού καπιταλισμού που θα άλλαζε τον τρόπο συγκέντρωσης κεφαλαίων και η Square άφηνε πωλητές κάθε μεγέθους να δέχονται πληρωμές με το άγγιγμα μιας κάρτας σε μια φορητή συσκευή.....


Τα επόμενα πέντε χρόνια σίγουρα θα εμφανιστούν προϊόντα που δεν έχουμε καν φανταστεί! Αλλά καθώς προχωράμε, τι θα αφήσουμε πίσω; Παρακάτω είναι κάποια πράγματα που χρησιμοποιούμε σήμερα που πιθανόν θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή και θα πάρουν τη θέση τους νέες καινοτομίες, τεχνολογίες και μέθοδοι.

Μετρητά, μπλοκ επιταγών, πιστωτικές κάρτες και ATM

kartu-kredit-versus-uang-tunai-_131003111456-605 χρόνια
Σήμερα, η Square επιτρέπει σε οποιαδήποτε επιχείρηση να δέχεται χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Η Venmo σε αφήνει να μοιραστείς το δείπνο με ένα φίλο μέσω μεταφοράς χρημάτων με ένα γραπτό μήνυμα. Σύντομα θα κάνετε όλες τις τραπεζικές σας συναλλαγές μέσω οποιασδήποτε φορητής συσκευής ακόμα και από το όχημα σας. Στις ΗΠΑ, η χρήση επιταγών μειώθηκε κατά 57% από το 2000 μέχρι το 2012.
Το 94% των καταναλωτών κάτω από 35 χρονών κάνουν τις συναλλαγές τους online και οι περισσότεροι ποτέ δεν έχουν υπογράψει επιταγή. Στην Ευρώπη αν πας να υπογράψεις επιταγή θα σε κοιτάξουν λες και είσαι τρελός!
Και κάτι τελευταίο: στο μέλλον δεν θα υπάρχουν μετρητά αρά αντίο ATM!

USB sticks

χρόνια χρόνια
Μέχρι το 2020, το 70% του κόσμου θα χρησιμοποιεί smartphones σύμφωνα με μια έκθεση της Ericsson. Με όλες τις υπηρεσίες cloud που προσφέρουν σχεδόν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης θα υπάρχει μικρή ανάγκη για συσκευές αποθήκευσης. Για να μην αναφέρουμε την αύξηση του standar χώρου αποθήκευσης των κινητών.
Οι διοργανωτές εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο να επιβραβεύουν τους συμμετέχοντες αφού τα USB θα ανήκουν στο παρελθόν.
Πιο ασφαλής κι εύκολη πρόσβαση:......

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr