Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τι αλλαγές φέρνει το νέο Popcorn Time CE;

Popcorn Time CE Popcorn Time CEΤι αλλαγές φέρνει το νέο Popcorn Time CE; Χθες ανακοινώσαμε την επιστροφή της αμφιλεγόμενης streaming υπηρεσίας Popcorn Time. Η δημοφιλής εφαρμογή μαζί την ιστοσελίδα είχε κλείσει μετά από καταγγελίες της MPAA (Motion Picture Association of America) και ξαναγύρισε σαν Popcorn Time CE από το community edition.
Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερους εμπλεκόμενους στην ομάδα ανάπτυξης και σύμφωνα με αυτά που ....
αναφέρουμε παρακάτω, περισσότερη ανωνυμία για την προστασία των προγραμματιστών.
Διευκρινίζουμε ότι η εφαρμογή είναι αρκετά αμφιλεγόμενη νομικά. Σε ορισμένες χώρες, η χρήση του Popcorn Time δεν είναι παράνομη, σε άλλες οι νόμοι είναι αρκετά ασαφείς, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση της εφαρμογής είναι απαγορευμένη εντελώς.
Η ανακοίνωση για την επανεκκίνηση της υπηρεσίας ήρθε από τον Luretrix2k, ένα χρήστη του reddit, που όπως επισημαίνει δεν ανήκει στην διαχειριστική ομάδα, απλά μεταφέρει τις πληροφορίες.
Ο Luretrix2k αναφέρει:
“Πολλοί από εσάς έχετε δει το άρθρο TorrentFreak για τα 2 παιδιά που συνελήφθησαν στο Brein. Έπρεπε να διαγράψουν όλους τους λογαριασμούς τους, τα links και να σταματήσουν άμεσα την ανάπτυξη της community version. Αυτό δεν θα μας σταματήσει με κάθε τρόπο, αλλά δεν θα αναφέρουμε πια τα άτομα που εμπλέκονται (στην ανάπτυξη) για την προστασία τους.
Έχουμε αντικαταστήσει κάποιες από τις συνδέσεις που συμπεριλαμβάνονται στους εγκαταστάτες και με την ενημέρωση λειτουργούν κανονικά στις εφαρμογές για Windows, Mac και Linux. Θα βρείτε το σύνδεσμο λήψης στην παρακάτω ιστοσελίδα”
Επίσημη ιστοσελίδα για την έκδοση κοινότητας (Popcorn Time CE ή community edition):
http://popcorntime.ml/
Απλά πατήστε λήψη (download) όταν δείτε στο site και να επιλέξετε το λειτουργικό σας σύστημα. Θα κατεβάσετε την αρχική έκδοση από το popcorntime.io με τον ενημερωμένο κώδικα του community edition.
Επίσημο forum συζητήσεων για το Popcorn Time CE (community edition)
Από το forum μπορείτε να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr