Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί η Microsoft γίνεται “κακός” Αϊ Βασίλης;

Bad Santa! Γιατί η Microsoft γίνεται 'κακός’ Αϊ Βασίλης; microsoftΠολλοί χρήστες που έχουν ακόμη Windows 7 ή Windows 8.1 δεν θέλουν να αναβαθμίσουν τα μηχανήματά τους στην τελευταία έκδοση της Microsoft, το λειτουργικό σύστημα των Windows 10 δηλαδή, ούτε τώρα αλλά ούτε και στο προσεχές μέλλον.

Αλλά, αν ξυπνήσετε ένα πρωί κι είστε Windows 10 user παρά την θέλησή σας;....

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει η Microsoft με τους χρήστες των Windows 7 και 8.1 .
Το Windows 10 Upgrade γίνεται ολοένα κι επιθετικότερο!
Από τότε που η Microsoft κυκλοφόρησε το λειτουργικό σύστημα την καλοκαιρινή περίοδο, οι χρήστες των Windows 7 και 8.1 έχουν ‘δεχθεί αρκετές πιέσεις’ και κατά τακτά χρονικά διαστήματα για να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα με τα Windows 10.
Ήταν σχετικά ‘αβλαβής’ η πολιτική προώθησης στην αρχή, αλλά καθώς οι μέρες περνούν, η Microsoft έχει γίνει όλο και πιο επιθετική για να ωθήσει τους χρήστες των Windows να αναβαθμίσουν σε Windows 10.
Η Microsoft έχει αφήσει πολύ μικρό περιθώριο στους χρήστες της να επιλέξουν για το εάν επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους σε Windows 10 ή όχι.
Οι χρήστες πλέον βλέπουν ένα pop up στους υπολογιστές τους, όπως μας ενημερώνει η InfoWorld, το οποίο τους δίνει δύο μονάχα επιλογές: «Upgrade Now» ή «Upgrade Tonight» [Αναβάθμισε Τώρα ή Αναβάθμισε απόψε].
Oι χρήστες που θα δουν αυτές τις δυο επιλογές πολύ πιθανόν δεν θα προσέξουν καν την Τρίτη επιλογή που έχουν, η οποία κρύβεται πάνω δεξιά: Το “X” button του upgrade window.
Ενώ υπάρχει η επιλογή να πατήσετε το “X” button και να εξαφανίσετε μονομιάς το παραθυράκι που επιμένει να κάνετε αναβάθμιση, οι περισσότεροι χρήστες που δεν γνωρίζουν γι’ αυτό θα καταλήξουν να κάνουν την αναβάθμιση σε Windows 10 είτε αυτή τη νύχτα, είτε κάποια επόμενη νύχτα.
Επιπλέον, από την στιγμή που το παράθυρο διαλόγου προειδοποιεί:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr