Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Πώς να κάνετε backup στο Android κινητό ή tablet σας

Πώς να κάνετε backup στο Android κινητό ή tablet σας AndroidΤο να χάσεις το κινητό σου τηλέφωνο ή tablet σου δημιουργεί ένα απαίσιο συναίσθημα, πόσο μάλλον να χάσεις μαζί και τα πολύτιμα δεδομένα από την Android συσκευή σου.
Οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα backup των σημαντικών πληροφοριών και των αρχείων σας, ώστε εάν κάποια στιγμή χρειαστεί να μπορέσετε εύκολα να επαναφέρετε τα δεδομένα σας σε μια νέα συσκευή.

Το να πάρετε ένα  backup των δεδομένων σας...
είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Εδώ σας παραθέτουμε τις ευκολότερες:

Με τη βοήθεια της Google
Ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στην Android συσκευή σας είναι μέσω της Google χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό της, Android Backup Service.
Για να την ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις –> Αντίγραφα ασφαλείας και βεβαιωθείτε ότι το «Αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου» είναι ενεργοποιημένο. Αυτές είναι οι οδηγίες για τις συσκευές Google Nexus, αλλά συνήθως μπορείτε να βρείτε τη ρύθμιση λίγο πολύ στο ίδιο σημείο μέσα από την εφαρμογή Ρυθμίσεων ανάλογα και με τη....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr