Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Λεπτότερα Windows 10 Smartphones και δεν είναι της Microsoft

 smartphones smartphonesΤα νέα Lumia 950 και Lumia 950 XL είναι τα λεπτότερα Windows 10 smartphones, αλλά δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα. Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε ότι το Lumia 950 έχει διαστάσεις 145 x 73,2 x 8,2, ενώ το Lumia 950 XL είναι ακόμα πιο λεπτό με 8,1 χιλιοστά.Η Ιαπωνική OEM εγκαινιάζει τα Yamada Denki EveryPhone.Υπάρχουν πολλά smartphones Lumia στο φάσμα των 8,5 χιλιοστών, αλλά η νέα συσκευή από την ιαπωνική εταιρεία Yamada Denki είναι ακόμη πιο λεπτή.
Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η....
Yamada Denki μόλις εισήγαγε για πρώτη φορά τα Windows 10 κινητά τηλέφωνά της στην Ιαπωνία, τα EveryPhone.
Εκτός από το γεγονός ότι έρχεται με τα Windows 10 ενσωματωμένα, τα EveryPhone έχουν άλλο ένα πλεονέκτημα: έχει μόνο 6,9 χιλιοστά πάχος.
Το EveryPhone της Yamada Denki μετρά 154,8 x 78,6 x 6,9 χιλιοστά και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία για $ 325. Αυτό βάζει το EveryPhone στην κατηγορία mid-range, αλλά αν σχεδιάζετε να αγοράσετε αυτή τη συσκευή, τότε πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες.
Αποκλειστικά στην Ιαπωνία
Ακόμα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που το EveryPhone έχει να προσφέρει όσον αφορά το υλικό. Φαίνετε ότι το Ιαπωνικό OEM αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα 64-bit quad-core Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή 410 στο εσωτερικό.
Επίσης, το smartphone μεσαίας κατηγορίας διαθέτει μια μεγάλη 5,5-ιντσών οθόνη αφής που υποστηρίζει HD (720p) ανάλυση.
Στο πίσω μέρος, υπάρχει μία κάμερα 13-megapixel με αυτόματη εστίαση, διπλό φλας LED και ανάλυση....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr