Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Οι tech εταιρείες υποστηρίζουν τη Γαλλία μετά τα Friday Attacks

VentureBeat-France Πως οι tech εταιρείες υποστηρίζουν τη Γαλλία μετά τα Friday Attacks techΑρκετές από τις tech εταιρείες – όπως είναι οι Airbnb, Amazon, Facebook, Google, Microsoft, Reddit, Salesforce, Sprint, και η Verizon — έχουν κάνει τις δικές τους ενέργειες ούτως ώστε να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην Γαλλία, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα που δέχθηκε την Παρασκευή.Πάνω: H Facebook profile picture της σελίδας venturebeat.com/ με το φίλτρο της Γαλλικής σημαίας που προσφέρει το Facebook.
Μερικές από τις κινήσεις συμπαράστασης δεν είναι τεράστιες, αλλά είναι εξίσου σημαντικές με τις υπόλοιπες, και αυτό γιατί η λεγομένη Γαλλοφιλία “Francophilia” δεν έχει επεκταθεί ανά την υφήλιο. Το Twitter, το οποίο είναι το πλέον τυπικό μέρος όπου οι άνθρωποι αναρτούν και σχολιάζουν τις .....
έκτακτες ειδήσεις, δεν έχει προβεί -όπως και το Facebook, σε σημαντικές και ‘κραυγαλέες’ κινήσεις για να δείξει την συμπαράστασή του. Ούτε το LinkedIn ή η Apple.
Το Airbnb προσφέρει αποζημίωση σε όσους επιτρέψουν την παραμονή των φιλοξενούμενων τους στην Γαλλία, επεκτείνοντας την διαμονή τους δωρεάν. Η εταιρεία έστειλε ένα ενημερωτικό email στους ιδιοκτήτες χθες το πρωί.
Airbnb-France Πως οι tech εταιρείες υποστηρίζουν τη Γαλλία μετά τα Friday Attacks tech
Airbnb’s email to hosts.
Η Amazon τοποθέτησε ένα μεγάλο  banner με την Γαλλική σημαία στην κορυφή της αρχικής της σελίδας, με το caption “Solidarité” (μετάφραση: Αλληλεγγύη).
Amazon- Πως οι tech εταιρείες υποστηρίζουν τη Γαλλία μετά τα Friday Attacks tech
Το Facebook εισήγαγε ένα profile picture filter με τα τρία χρώματα της Γαλλικής σημαίας και προτρέπει τους χρήστες να το εφαρμόσουν ως ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Πως οι tech εταιρείες υποστηρίζουν τη Γαλλία μετά τα Friday Attacks tech
Επίσης, από το βράδυ της Παρασκευής το Facebook ενεργοποίησε το χαρακτηριστικό Safety Check για να δώσει έτσι την δυνατότητα στους χρήστες που βρίσκονται στην Γαλλία να επισημάνουν πως είναι ασφαλείς.
Η Google επιτρέπει στους ανθρώπους που βρίσκονται στην Γαλλία να πραγματοποιήσουν δωρεάν κλήσεις μέσω του Ηangouts. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε ένα Google+ post.
Η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες της να πραγματοποιήσουν εγχώριες και διεθνείς κλήσεις μέσω του Skype προς αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων της Γαλλίας για τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ένα blog post της ίδιας της εταιρείας.
Το Reddit έχει παραχωρήσει τη θέση του mascot του στο πάνω μέρος της homepage του σε μια....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr