Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

H …ετοιμόλογη ψηφιακή βοηθός της Apple!

 Apple AppleΌσοι από εσάς διαθέτετε κάποια συσκευή iPhone ή iPad, σίγουρα θα έχετε αφιερώσει αρκετές ώρες συνομιλώντας με τη Siri, την ψηφιακή βοηθό της Apple, που έχει ως αποκλειστική αποστολή να κάνει ευκολότερη τη ζωή των χρηστών.
Πάντοτε ετοιμόλογη και άκρως εξυπηρετική, η Siri έχει μετατραπεί σε χρήσιμη συντροφιά για αρκετούς χρήστες, που ψάχνουν μια εύκολη και ξεκούραστη λύση για να πραγματοποιούν κλήσεις, να ανοίγουν εφαρμογές, να στέλνουν ...
μηνύματα, να βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήματα κάθε τύπου και πολλά άλλα, με τη βοήθεια φωνητικών εντολών.
Οι χρήστες μπορούν να ζητούν από την ψηφιακή τους βοηθό να φέρει εις πέρας διάφορα tasks, όπως για παράδειγμα να τους θυμίσει τα γενέθλια ενός αγαπημένου προσώπου ή να βρει το πλησιέστερο φαγάδικο, αλλά και να συνομιλούν μαζί της ζητώντας συμβουλές για οτιδήποτε τους απασχολεί.
Η ψηφιακή βοηθός της Apple ήρθε στην ζωή το 2011, και έκτοτε η ευφυΐα της εξελίσσεται συνεχώς, “μαθαίνοντας” μέσα από τις συνομιλίες της με τους χρήστες.
Και ενώ η εικονική βοηθός γίνεται όλο και πιο έξυπνη, παράλληλα γίνεται όλο και πιο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr