Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Ασφαλείς και δωρεάν Public DNS

verisign public dns VerisignΗ Verisign ανακοίνωσε την δωρεάν υπηρεσία Public DNS και υπόσχεται καλύτερες συνδέσεις, σταθερότητα, ασφάλεια, και καλύτερη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής σε σύγκριση με την πλειονότητα των δημοσίων υπηρεσιών DNS που διατίθενται σήμερα δωρεάν στο Διαδίκτυο.Οι υπηρεσίες DNS που προσφέρουν οι πάροχοι του Διαδικτύου δεν είναι συχνά οι πιο γρήγορες, και είναι αρκετά εύκολο να εξακριβωθεί αν κάποιος τρέξει την εφαρμογή DNS Benchmark που δοκιμάζει την....
απόδοση διακομιστών DNS για να μάθετε ποιοι αποδίδουν καλύτερα.
Σίγουρα, σήμερα εν έτη 2015 υπάρχουν πολλές δημόσιες υπηρεσίες DNS τρίτων για να επιλέξετε.
Τα στάνταρ επιλογής θα πρέπει να είναι η ταχύτητα, η αξιοπιστία αλλά και η προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι περιορισμοί και οι extra υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρονται.
Πρόσφατα η Verisign μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο, ανακοίνωσε την υπηρεσία Public DNS υποσχόμενη ότι θα σέβεται την ιδιωτική ζωή των χρηστών:
Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες DNS εκεί έξω, η Verisιgn σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν θα πουλήσουμε τα δεδομένα του Public DNS που χρησιμοποιείτε σε τρίτους ούτε θα σας ανακατευθύνουμε για να σας σερβίρουμε οποιαδήποτε διαφήμιση.
Ο οδηγός εγκατάστασης της εταιρείας θα σας καθοδηγήσει για τις ρυθμίσεις που χρειάζονται στον υπολογιστή σας αλλά και σε λειτουργικά συστήματα κινητών.
Σημειώστε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή που θα ρυθμίσει τα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr