Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ξεφορτωθείτε την ειδοποίηση “Get Windows 10”

 i-don-t-want-windows-10 Windows 10Αν είστε χρήστης των Windows 7 ή 8.1, πιαθνότατα θα εμφανίζεται συχνά στον υπολογιστή σας το μήνυμα “Get Windows 10“, σαν πρόταση της Microsoft για το νέο της λειτουργικό σύστημα χωρίς χρεώσεις σε όποιον χρήστη τρέχει στη συσκευή του ένα γνήσιο αντίγραφο κάποιας απ’ τις παραπάνω εκδόσεις.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αλλάξετε Windows στην νέα έκδοση τους, αυτή η ειδοποίηση ενδέχεται να σας έχει εκνευρίσει ήδη. Δεν υπάρχει λύση για να την ξεφορτωθείτε εκτός κι αν στραφείτε σε τρίτες εφαρμογές ή σε περίπλοκα κόλπα που περιλαμβάνουν την αφαίρεση κάποιων ενημερώσεων των Windows και κάποιες άλλες μικροαλλαγές....

Μια καλή λύση είναι η εφαρμογή “I Don’t Want Windows 10“, η οποία βασικά φροντίζει την ενημέρωση KB3035583, η οποία είναι και η υπεύθυνη για την ειδοποίηση της αναβάθμισης στα Windows 10 στον υπολογιστή σας.
Επιπλέον, η εφαρμογή, σας καθιστά ιδιοκτήτη του GWX folder στο System32, όπου βρίσκονται αποθηκευμένα όλα τα αρχεία ώστε να εμφανιστεί η ειδοποίηση, και ύστερα αφαιρεί εντελώς όλα τα items που είναι αποθηκευμένα σ’ αυτή την τοποθεσία.
Έπειτα, σετάρει το GWX folder σε read-only ώστε να βεβαιώσει ότι εν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή.
Να θυμάστε ωστόσο, ότι η Microsoft επαναπροσφέρει την ίδια....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr