Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Gadget που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σας

hi-mac-tech-top-κουζίνα κουζίνα
Η κουζίνα του μέλλοντος δεν χρειάζονται ρομπότ για να θεωρείται υψηλής τεχνολογίας (high-tech). Αυτές τις μέρες, περισσότερες συσκευές μαγειρέματος και άλλες συσκευές βρίσκονται στη διάθεσή μας, σχεδόν επιτρέποντάς μας να μαγειρεύουμε από την άνεση των smartphones μας.Και δεν θα υπάρξει τέλος στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας που θα εμφανίζονται στις κουζίνες μας. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, η αγορά των έξυπνων συσκευών αναμένεται να φθάσει τα...
37,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020, που σημαίνει ότι στο μέλλον θα διαθέτουμε ψυγεία που «μιλάνε» και φρουτιέρες που αιωρούνται.
Η τεχνολογία που αφορά την κουζίνα συνεχίζει να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, αυτές οι 8 συσκευές υψηλής τεχνολογίας που προορίζονται για την κουζίνα σας, είναι μια καλή ένδειξη για το σημείο που βρισκόμαστε.
  1. T-fal Optigrill
Το Optigrill είναι μια αλάνθαστη συσκευή για μάγειρες όλων των επιπέδων. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας και η οπτική ένδειξη μαγειρέματος εξασφαλίζει ότι το κρέας έχει ψηθεί στο επιθυμητό επίπεδο. Εκτός από τα κρέατα, μπορείτε να μαγειρέψετε λαχανικά, σάντουιτς και οτιδήποτε άλλο θέλετε να βάλετε στη σχάρα. Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που είναι ιδανικό για μικρούς χώρους. (179 $)
t-fal-optigrill κουζίνα

  1. Hiku
Αν έχετε επιστρέψει ποτέ από ένα κατάστημα και συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει έναν από τους κύριους λόγους που πήγατε εξαρχής, τότε το hiku είναι για σας. Το hiku αποτελεί έναν προσωπικό βοηθό για τη λίστα του σούπερ μάρκετ, το οποίο κολλάει σαν μαγνητάκι στο ψυγείο σας και είναι έτοιμο να εισάγει δεδομένα του τύπου “την επόμενη φορά που θα είμαι στο κατάστημα να πάρω…”. Η λειτουργία του είναι απλή, σαρώνετε τον γραμμικό κώδικα (barcode) με τη συσκευή ή δίνετε φωνητικές εντολές και τα πάντα θα καταγραφούν αυτόματα στην εφαρμογή hiku (iOS, Android). (79 $)
hiku κουζίνα
  1. Triby
Στα περισσότερα νοικοκυριά, η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, και ένα τέλειο μέρος για να στεγάσει το Triby, ένα σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων που τα περιλαμβάνει όλα, οθόνη, ραδιόφωνο και μεγάφωνο. Μπορείτε να ακούτε μουσική, να λαμβάνετε κλήσεις ακόμα και λάβετε «ραβασάκια» από τους αγαπημένους σας. Ο άνετος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το κολλήσετε απευθείας επάνω στο ψυγείο. (199 $)
triby κουζίνα



  1. Anova Precision Cooker
Για ερασιτέχνες μάγειρες που θέλουν να φαίνονται επαγγελματίες και να χρησιμοποιούν φράσεις του τύπου «sous vide», αυτό το gadget με δυνατότητα Wi-Fi είναι η λύση. Το Anova Precision Cooker τοποθετείται σε κάθε σκεύος και διασφαλίζει πως οτιδήποτε μαγειρεύετε, παραμένει στη σωστή θερμοκρασία για το σωστό χρονικό διάστημα. Τα πάντα μπορούν να ελέγχονται και να παρακολουθούνται μέσω ενός app. (199 $)
anova-precision-cooker κουζίνα
  1. HI-MACS Tech Top
Οι επιφάνειες κοπής μπορεί να είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στις κουζίνες, αλλά οι επιφάνειες φόρτισης τουλάχιστον εξαλείφουν τα καλώδια. Η επιφάνεια Tech Top διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης φόρτισης και είναι μια νέα ιδέα και που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελεί πρότυπο για κουζίνες του μέλλοντος. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή σας (smartphone, tablet κλπ.) στην επιφάνεια και....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr