Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Δύσκολες ώρες για την πειρατεία

 piracy-popcorn-time-yify-and-kickass-torrents-down YIFYΔύσκολες ώρες για την πειρατεία: Έκλεισαν YIFY, Kickass & Popcorn Time – Αν για οποιοδήποτε λόγο είστε αναγκασμένοι να καταφύγετε στην πειρατεία για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας χολυγουντιανές ταινίες, σειρές κτλ. την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να προσέξατε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο των P2P, των torrent και των scene releases.
Είναι πλέον γνωστή η εσωτερική πάλη από την....
οποία πέρασαν οι προγραμματιστές του Popcorn Time έως το τελικό του κλείσιμο, την οποία επιβεβαίωσε κι ένας από τους κορυφαίους προγραμματιστές του.
Το YIFY είναι κλειστό για περισσότερο από μια εβδομάδα
Πέρα από το Popcorn, μια ακόμη υπηρεσία έχει επίσης κλείσει κατά την ίδια περίοδο. Πρόκειται για το YIFY (ή YTS), ένα movie release group που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει η θεία δίκη του Hollywood και η βασική πηγή για ταινίες σε υψηλή ποιότητα.
Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές στο διαδίκτυο, το website του group που βρισκόταν στο yts.to έχει πέσει εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα και αυτό φαίνεται να συνέβη την ίδια περίπου χρονική περίοδο με το Popcorn. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Popcorn Time χρησιμοποιούσε YIFY torrents  για να παρέχει στους χρήστες του περιεχόμενο με συνεχή ροή.
Το TorrentFreak αναφέρει ότι η κεφαλή του YIFY σταμάτησε να απαντά σε e-mails τους, του Popcorn Time και άλλων διαχειριστών από torrent portals κατά την ίδια χρονική περίοδο, και έπειτα το website τους προβάλλει μια λευκή σελίδα, μια πρώτη ανάγνση στα γεγονότα αναφέρει πως ίσως ήταν εντελώς απροστάτευτο και με low-resource server και χτυπήθηκε από επίθεση DDoS.
Επιπλέον, και οι νέες κυκλοφορίες ταινιών YIFY σταμάτησαν στις ίδιες περίπου ημερομηνίες, ακόμα κι από άλλες πηγές, κάτι που ίσως σημαίνει ότι τα μέλη της ομάδας φαίνεται να έχουν σταματήσει τις δραστηριότητές τους λόγω εσωτερικών εντολών.
Το Kickass Torrents, το μεγαλύτερο torrent portal στον πλανήτη, ίσως μεγαλύτερο κι απ’ το Pirate Bay, μπορεί να μην έχει πέσει ακόμα, αλλά δεν θεωρείται πλέον και πολύ ασφαλές, αφού έχει επισημανθεί σαν φορέας κακόβουλου λογισμικού για Firefox και Chrome, προειδοποιήσεις που προέκυψαν από τις αρχές της περασμένης εδβομάδας.
Με όλ’ αυτά να συμβαίνουν παράλληλα ή και σχεδόν ταυτόχρονα, μοιάζει η.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr