Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Νέα υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων

Νέα υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων - Proactive SEO  proactive seoΗ SEO In Greece δημιούργησε μια νέα υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων με την ονομασία Proactive SEO.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά στην πραγματοποίηση όλης της προεργασίας που είναι απαραίτητη για την δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας η οποία θα εκπληρώνει τους στόχους δημιουργίας της και θα επιτυγχάνει τις βέλτιστες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αναλυτικότερα υλοποιούνται τα ακόλουθα βήματα:...

• Ανάλυση marketing η οποία αποσκοπεί στον καθορισμό των στόχων της ιστοσελίδας, των target groups που αυτή στοχεύει και της ενίσχυσης του online brand της.
• Εύρεση και επιλογή του κατάλληλου domain name, της καταλληλότερης πλατφόρμας (WCMS) και της υπηρεσίας φιλοξενίας της (hosting).
• Πραγματοποίηση έρευνας marketing (online focus groups) για τον καθορισμό των customer personas που θα την επισκέπτονται, τους στόχους που θέλουν να πετύχουν , τον καθορισμό των βημάτων για την επίτευξη αυτών των στόχων καθώς και την καταγραφή των δημογραφικών και ψυχογραφικών χαρακτηριστικών τους.
• Καθορισμός της δομής της ιστοσελίδας (Information Architecture) και δημιουργία του site map, site-flow diagrams και των wireframes.
• Ανάπτυξη περιεχομένου για τις σελίδες που έχουν καθοριστεί το οποίο θα αποσκοπεί στην εκπλήρωση των στόχων των customer personas και στην επίτευξη υψηλής κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με την αξιοποίηση του semantic seo.
• Σχεδιασμός της ιστοσελίδας ο οποίος θα δίνει έμφαση σε θέματα λειτουργικότητας, seo και branding.
Για την παροχή των προαναφερθέντων υπηρεσιών η SEO In Greece έχει διαμορφώσει ένα δίκτυο με συνεργαζόμενες εταιρίες προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση. Αναλυτική παρουσίαση του Proactive SEO υπάρχει στο www.seoingreece.org/κατασκευή-ιστοσελίδων-proactive-seo/ .
Η εταιρία.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr