Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του iPhone 6s και iPhone 6s Plus [εικόνες]Εν αναμονή του iPhone 6s και του iPhone 6s Plus βρίσκονται οι λάτρεις της τεχνολογίας, με την Apple να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο event της παρουσίασής τους (9 Σεπτεμβρίου).
Το Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίνσκο βάζει τα «καλά» του και ντύνεται με τα πρώτα πόστερς, χωρίς όμως να δίνεται καμία λεπτομέρεια γι' αυτά....

Παρά τις διαρροές για το πως θα είναι τα νέα iPhones, όλοι περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση. Μπορεί εξωτερικά να μην διαφέρουν από τα περυσινά, ωστόσο η εταιρεία έχει προχωρήσει σε πολλές ουσιαστικές αλλαγές. Διπλάσια μνήμη RAM στα 2GB, επεξεργαστή Apple A9, κάμερα στα 12 Megapixel και μπροστινή στα 5.
Μεγάλος, όμως, ντόρος γίνεται για την τεχνολογία Force Touch, που δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης και να αντιδρά ανάλογα.
Μαζί με τα νέα iPhones θα ανακοινωθεί και το....



Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr