Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Από σήμερα το YouTube Gaming

Κυκλοφορεί από σήμερα το YouTube Gaming YouTube GamingH νέα πλατφόρμα της Google, YouTube Gaming, αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα, σε όλο τον κόσμο. Το νέο site για βίντεο που σχετίζονται με ότι έχει σχέση με βιντεοπαιχνίδια, θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του είδους να παρακολουθούν βίντεο και live παρουσιάσεις από μεγάλα, μικρά και δημοφιλή παιχνίδια, κατευθείαν από τους παραγωγούς περιεχομένου. 
Κυκλοφορεί από σήμερα το YouTube Gaming – Η πρωτοβουλία YouTube Gaming έρχεται από την Google για την εξεύρεση τρόπων, για να καλύψει και να ξεπεράσει τη διαφορά του ...
Twitch που αν δεν γνωρίζετε ανήκει στην Amazon.
Το YouTube κερδίζει φυσικά τεράστια ποσά από τις διαφημίσεις όλως των βίντεο που προβάλλονται, αλλά στη συγκεκριμένη κατηγορία, φαίνεται να είχε μείνει πίσω, ειδικά όταν από την άλλη πλευρά υπάρχει ο ανταγωνισμός που έρχεται με το όνομα Twitch.
Το YouTube Gaming θα εμφανίζει όλο το gaming περιεχόμενο από την τεράστια κοινότητα των δημιουργών βίντεο που διαθέτει το site. Η νέα πλατφόρμα αναμένεται να ενεργοποιήσει αρκετούς παίκτες να δημιουργήσουν περισσότερα βίντεο, καθώς η Google υπόσχεται να κάνει ευκολότερο από ποτέ το Livestream των παιχνιδιών τους.
Να αναφέρουμε ότι το Gaming είναι από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες βίντεο στον Παγκόσμιο Ιστό.
Έρχεται δεύτερη μετά την κατηγορία της μουσικής, και ένα από τα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr