Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Σταματήστε την παρακολούθηση των Windows 10


Windows 10 windows 10H προστασία των προσωπικών δεδομένων στα Windows 10 εξακολουθεί να είναι καίει αυτούς που ενδιαφέρονται, και η Microsoft μέχρι σήμερα εξακολουθεί να μην έχει αναφερθεί στο θέμα.Έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι άρχισαν να εμφανίζονται εφαρμογές τρίτων που μπορούν να μπλοκάρουν την εξαγωγή δεδομένων από τα Windows 10 και την αποστολή τους στην εταιρεία.
Παρακάτω θα αναφέρουμε έναν νέο εύκολο τρόπο που θα εμποδίζει την διαρροή των δεδομένων σας. Είναι ένας πλήρης κατάλογο των domains που ....
χρησιμοποιεί η εταιρεία για να παραλάβει τα δεδομένα.
Τα domains αυτά μπορούν να αποκλειστούν εύκολα από το host file των Windows 10 και έτσι οι πληροφορίες σας δεν θα αποστέλλονται στη Microsoft. Ο τρόπος που περιγράφομαι παρακάτω δεν χρησιμοποιεί εφαρμογές τρίτων.
Ο πλήρης κατάλογος των domains, τα οποία μπορείτε παρακάτω διέρρευσαν στο διαδίκτυο, και χρησιμοποιούνται από την Microsoft για δεχτεί δεδομένα που συλλέγονται από το Cortana, όπως οι επαφές, συμβάντα ημερολογίου, ομιλίες και γραπτά κείμενα, ιστορικό πληκτρολόγησης.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επεξεργαστείτε το αρχείο Hosts και προσθέστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στη λίστα αποκλεισμού.
Θα χρειαστείτε την notepad ή Σημειωματάριο ή την δωρεάν εφαρμογή Notepad++. Την εφαρμογή Notpad ή Σημειωματάριο θα πρέπει να την ανοίξετε με δικαιώματα διαχειριστή.
Στην αναζήτηση πληκτρολογήστε «Σημειωματάριο», ή Notepad κάντε δεξί κλικ στο αποτέλεσμα και κάντε κλικ στο «Εκτέλεση σαν διαχειριστής».
Κάντε κλικ στο Open και ακολουθήστε την παρακάτω διαδρομή:....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr