Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

To drone του Facebook

 Aquila Solar Powered: To drone του Facebook AquilaΜια πλήρης-scale version της Aquila – το μεγάλου υψόμετρου, μεγάλης αντοχής αεροσκάφος που σχεδιάστηκε από την αεροδιαστημική μας ομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο – έχει πλέον ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο για πτητικές δοκιμές. Η Aquila έχει το άνοιγμα των φτερών ενός 737, αλλά ζυγίζει εκατοντάδες φορές λιγότερο, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό και πλαισίου της από ανθρακονήματα. Όταν αναπτυχθεί, θα είναι σε θέση να κυκλοφορεί σε μια απομακρυσμένη περιοχή για μέχρι και 90 ημέρες, παρέχοντας συνδεσιμότητα στους ανθρώπους από κάτω του, από υψόμετρο 60.000 έως ....90.000 πόδια.Επίδειξη του αεροπλάνου Aquila Solar Powered από το Facebook
Το Facebook έχει αποκαλύψει κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά τους να φέρουν το internet σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της Aquila, του ηλιακού αεροπλάνου τους.
Το ηλιακό αεροπλάνο Aqui la του Face book αναπτύχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει το ίδιο εκπέτασμα ως ενός Boeing 737, αλλά ζυγίζει πολύ λιγότερο.
Μια πλήρ ης- scale version της Aqui la – το μεγάλου υψόμετρου, μεγάλης αντοχής αεροσκάφος που σχεδιάστηκε από την αεροδιαστημική μας ομάδα στο Ηνωμένο Βασί λειο – έχει πλέον ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο για πτητικές δοκιμές.
Η Aqui la έχει το άνοιγμα των φτερών ενός 737, αλλά ζυγίζει εκατοντάδες φορές λιγότερο, χάρη στο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr