Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η Mozilla εκδίδει τον Firefox 40 με πλήρη υποστήριξη για τα Windows 10

 mozilla-firefox-40-0-1 MozillaΜια νέα έκδοση του διάσημου browser Mozilla Firefox, κυκλοφορεί  για τα Windows.Η Mozilla εκδίδει τον Firefox 40 αυτή την εβδομάδα με πλήρη υποστήριξη για τα Windows 10, και τώρα η εταιρεία ετοίμασε μια αποκλειστική κυκλοφορία και για τους χρήστες Windows.
Η νέα έκδοση 40.0.1 του browser είναι πλέον διαθέσιμη για download σε υπολογιστές που τρέχουν Windows, οπότε αν έχετε ήδη τον Firefox 40, σιγουρευτείτε πως....
ενημερώσατε την έκδοση στην νέα version.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί να προχωρήσετε σε αυτή την ενημέρωση ή τί νέο έχει να σας προσφέρει, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό η κρίσιμο όσον αφορά την απόδοση της εφαρμογής, αλλά σύμφωνα με την Mozilla, αξίζει και πάλι να ενημερώσετε τον browser στην νέα του έκδοση.
O 40.0.1 κυκλοφορεί ώστε να μπορούν οι χρήστες Windows να δουν την «What’s New» page. Ενημερώσεις γίνονται μόνο για τα Windows» αναφέρει η εταιρεία σε μια πολύ σύντομη change log που δημοσίευσε σήμερα το πρωί.
Ο Firefox είναι πλέον ένας απ’ τους κορυφαίους browsers για τα Windows, και χάρη σ’ αυτό στην πλήρη υποστήριξη που παρέχει στα Windows 10, οι χρήστες έχουν περισσότερες επιλογές να διαλέξουν με ποιόν browser επιθυμούν να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο από συσκευές που τρέχουν το πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
Παρόλα αυτά, αλλάζοντας τον προεπιλεγμένο browser στα ....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr