Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Yπηρεσία για… “αυτοκαταστρεφόμενα” emails

 Dmail DmailTo Dmail, ένα ολοκαίνουριο plugin του Chrome για την αποστολή “αυτοκαταστρεφόμενων” emails, σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το ακριβές χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο οι παραλήπτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα emails που τους έχετε αποστείλει.Με το Dmail μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανά πάσα στιγμή, ενώ στην επερχόμενη έκδοση της ....υπηρεσίας θα μπορείτε να αποτρέπετε τους παραλήπτες από το να προωθούν τα μηνύματά σας σε τρίτους.
Η συγκεκριμένη επέκταση του Chrome έχει ως στόχο τη διασφάλιση των επικοινωνιών και την ασφαλέστερη ανταλλαγή προσωπικών/εμπιστευτικών πληροφοριών.
Η ιδέα για τη νέα αυτή υπηρεσία έρχεται από την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Delicious, η οποία δημιουργήθηκε από τους συνιδρυτές του YouTube και εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Science Inc, την οποία διευθύνει ο πρώην CEO του MySpace, Mike Jones.
Πως όμως λειτουργεί το Dmail? H υπηρεσία ενεργοποιείται με την εγκατάσταση της ομώνυμης επέκτασης του Chrome, την οποία πρέπει να διαθέτει μόνο ο αποστολέας, και όχι απαραίτητα και ο παραλήπτης. Αφού εγκατασταθεί το plugin, oι χρήστες θα μπορούν μέσω του αντίστοιχου εικονιδίου που εμφανίζεται στο interface του Gmail να ορίσουν το ακριβές χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο το μήνυμά τους θα αυτοκαταστραφεί. Ακόμα και τα emails που έχουν σταλεί χωρίς να έχει οριστεί το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να αυτο-διαγραφούν, μπορούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία να τροποποιηθούν, ώστε να καταστούν μη προσβάσιμα στους παραλήπτες.
Παρόλο που το Gmail διαθέτει αντίστοιχη, ενσωματωμένη λειτουργία για αναίρεση....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr