Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ανησυχίες γύρω από νέα δυνατότητα στο Wi-Fi Sense των Windows 10

 windows 10 Windows 10Ανησυχίες γύρω από νέα δυνατότητα στο Wi-Fi Sense των Windows 10.Πρόκειται για την δυνατότητα διαμοιρασμού του κωδικού πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi μεταξύ υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows 10.H λειτουργία Wi-Fi Sense που θα υπάρχει ενσωματωμένη στα νέα Windows, θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την σύνδεσή τους σε Wi-Fi hotspot με τους φίλους τους. Για να γίνει αυτό θα είναι αρκετή η επιλογή του αντίστοιχου πεδίου στο μενού και όταν συνδέεται κάποιος με συσκευή Windows 10 σε κάποιο.... wireless network θα έχει την δυνατότητα να μοιραστεί τον κωδικό της σύνδεσης με τις επαφές του στο Facebook, το Outlook ή το Skype.
Η Microsoft στόχευε στο να καταστήσει εύκολη την πρόσβαση στο ίδιο ασύρματο δίκτυο από χρήστες που αναγνωρίζονται μεταξύ τους, όμως μια τέτοια δυνατότητα μπορεί να ενέχει κινδύνους διευκόλυνσης κακόβουλων στοιχείων για την υποκλοπή κωδικών.
Αν δεν επιθυμείτε να έχετε ενεργοποιημένη την δυνατότητα μπορείτε απλώς να την....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr