Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

To 3D XPoint υπόσχεται μια νέα επανάσταση στον ηλεκτρονικό κόσμο

Επαναστατικό τσιπάκι μνήμηςΟι αμερικανικές εταιρείες Intel και Micron, παρουσίασαν ένα νέο τσιπ μνήμης, με την ονομασία 3D XPoint, το οποίο διαθέτει ιδιαίτερα αυξημένες δυνατότητες και υπόσχεται μια επανάσταση στην αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων σε υπολογιστές και άλλες συσκευές. Η νέα τεχνολογία χαρακτηρίζεται «πραγματικό ορόσημο» και η πρώτη σημαντική βελτίωση κατά την τελευταία 25ετία, όσον αφορά την αποθήκευση δεδομένων. Η νέα μνήμη επιτρέπει την αποθήκευση ....
δεκαπλάσιων δεδομένων και είναι έως 1.000 ταχύτερη σε σχέση με τις υπάρχουσες μνήμες flash (NAND),που χρησιμοποιούνται στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών και στις κάρτες μνήμης.


Σε έναν χρόνο
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, τα πρώτα προϊόντα με τη νέα τεχνολογία 3D XPoint θα κυκλοφορήσουν το 2016, με τιμή άγνωστη προς το παρόν. Η Intel έχει ήδη φροντίσει να κάνει το σχετικό μάρκετινγκ, διαφημίζοντάς την ως την πρώτη νέα κατηγορία μνήμης μετά το 1989.
Η νέα μνήμη δεν είναι δεδομένο ότι θα αντικαταστήσει τις μνήμες φλας και RAM, αλλά πιθανότερα θα δουλέψει στο πλευρό τους, επιτρέποντας στον επεξεργαστή της συσκευής να έχει ταχύτερη πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα.
Η καινούργια τεχνολογία, πέρα από τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.tovima.gr