Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Παρατηρείται πτώση της ζήτησης smartphones

Argus Insights: Παρατηρείται πτώση της ζήτησης smartphones Argus InsightsΜπορεί η αγορά των smartphones να είναι μια από τις μεγαλύτερες στις μέρες μας, αλλά αν πιστέψουμε μια νέα έρευνα της γνωστής Argus Insights, φαίνεται ότι έχει φτάσει στο peak της καθώς οι καταναλωτές δεν ελκύονται τόσο όσο παλαιότερα από τις νέες συσκευές που κυκλοφορούν.
Θέλετε παράδειγμα ; Η Samsung. Η έρευνα της υποστηρίζει ότι οι σχετικά χαμηλές πωλήσεις των.....
νέων ναυαρχίδων της εταιρείας, των Galaxy S6 και S6 Edge, αποδεικνύουν ότι τα smartphones έχουν πάψει πλέον να δελεάζουν τον κόσμο και η βιομηχανία έχει πλησιάσει πολύ στο σημείο κορεσμού. Παράλληλα, η έρευνα τονίζει ότι η σταδιακές αναβαθμίσεις του hardware των smartphones έχουν πάψει να ενθουσιάζουν τους ήδη έχοντες smartphone συσκευή, με αποτέλεσμα να μην ενδιαφέρονται τόσο για την αγορά κάποιου νέου:
Οι καταναλωτές χάνουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά των smartphones, ενώ οι φετινές ναυαρχίδες της Samsung δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν αυτή την τάση. Οι νέες συσκευές είναι τυπικά μια ασαφή βελτίωση των παλαιότερων, με ποιοτικότερες καμερες, μεγαλύτερη μνήμη κλπ., αλλά αυτές οι μικρές βελτιώσεις αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν στους καταναλωτές την ανάγκη να αγοράσουν νέες συσκευές άμεσα.


Το καλοκαίρι του 2014 είδαμε μια τεράστια ζήτηση για smartphones και πλέον απαιτείται κάτι πραγματικά ενδιαφέρον ώστε οι συγκεκριμένοι καταναλωτές να αναβαθμίσουν πιο νωρίς από ότι προγραμμάτιζαν το smartphone τους. Η Samsung κατάφερε να πάρει πίσω κάποιο μερίδιο αγοράς στις Η.Π.Α με την κυκλοφορία των Galaxy S6 και S6 Edge τον Απρίλιο του 2015, αλλά ακόμη και αυτές οι συσκευές δεν κατάφεραν να δώσουν ώθηση στην ζήτηση.
Και ενώ οι χαμηλές πωλήσεις των Samsung συσκευών δείχνουν μια πτώση στη ζήτηση των smartphones της εταιρείας, δεν αναπαριστούν αποτελεσματικά ολόκληρη τη βιομηχανία, καθώς η Apple ακόμη «απολαμβάνει» μεγάλη αύξηση, ίσως λόγω της μεταφοράς των κατόχων Samsung συσκευών προς την Apple.
Η επίσπευση της κυκλοφορίας του Note 5 από τη Samsung ίσως είναι μια.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr