Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

O Google Chrome ρίχνει block στα torrents

O Google Chrome ρίχνει block στα torrents google chromeO Google Chrome ρίχνει block στα torrents – Η ασφάλεια του δημοφιλούς browser της Google απαγορεύει στους χρήστες την πρόσβαση σε ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων torrents. 
Πολλοί χρήστες του Google Chromeέχουν παρατηρήσει ότι δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση σε διάφοραtorrent sites, όπως τα Torrentz, KickAss Torrents, ExtraTorrent, RARBG και άλλα.
Τον τελευταίο καιρό πολλοί χρήστες του Google Chrome δεν μπορούν να μπουν σε διάφορες ιστοσελίδες διαμοιρασμού torrent αρχείων μιας...
και τους εμφανίζεται μήνυμα στον δημοφιλή browser της Google ότι οι ιστοσελίδες αυτές περιέχουν επικίνδυνα προγράμματα, ενώ οι διαφημίσεις μπορούν να αλλάξουν την homepage.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Torrent Freak, αναφέρει ότι σύμφωνα με τους διαχειριστές των torrent sites αυτό δεν ισχύει, αλλά είναι μία προσπάθεια της Google να μην επιτρέψει την πρόσβαση σε sites με παράνομο περιεχόμενο, ενώ άλλοι browsers λειτουργούν κανονικάσε αυτές τις ιστοσελίδες.
Σύμφωνα με τους διαχειριστές των ιστοσελίδων αυτών, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι μία προσπάθεια της Google να απαγορεύσει την πρόσβαση των χρηστών σε ιστοσελίδες με παράνομο περιεχόμενο, αφού όλοι οι άλλοι browsers λειτουργούν κανονικά. Σαν αιτιολογία προσάπτεται ότι τα εν λόγω sites είναι περιέχουν επικίνδυνα προγράμματα, ενώ οι διαφημίσεις μπορούν να αλλάξουν την homepage.
Όσοι χρήστες του Chrome έχουν το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να επιλέξουν “details” και στη συνέχεια να πατήσουν το κουμπί “continue” στο site ή να απενεργοποιήσουν τα malware warnings του browser από τις ρυθμίσεις στην ....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr