Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πως να αφαιρέσετε το Jailbreak μένοντας στο ίδιο iOS

Unlock Root - pic3O Saurik ανέπτυξε και έδωσε σε κυκλοφορία ένα νέο Cydia tweak το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε Restore τη συσκευή μας και να αφαιρέσουμε το Jailbreak, παραμένοντας ωστόσο στην ίδια έκδoση iOS (προς το παρόν υποστηρίζει το iOS 8.3 και iOS 8.4).
Το Cydia Ιmραctor θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε χρήστες που επιθυμούν να αφαιρέσουν το Jailbreak από τη συσκευή τους είτε για να την πουλήσουν είτε για να την δώσουν σε κάποιο APR προς επισκευή, χωρίς να αναγκαστούν να προβούν σε Restore και υποχρεωτικό update του .....
iOS (εφόσον η προηγούμενη έκδοση τoυ iOS έχει σταματήσει να υπογράφεται από την Apple).
Αξίζει να σημειωθεί πως τo Cydia Ιmραctor δεν χρειάζεται σύνδεση με PC. Τρέχει απευθείας στη συσκευή και την “καθαρίζει” μέσα σε λίγα λεπτά!
Οδηγός χρήσης Cydia Impactor: Κρατήστε backup της συσκευής σας μέσω iCloud ή iTunes Βεβαιωθείτε πως η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη με το Internet και διαθέτει τουλάχιστον 20% μπαταρία Εγκαταστείστε το Cydia Impactor από το Cydia Εκκινήστε το Cydia Impactor και πατήστε “delete all data and unjailbreak device”, και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την ενέργεια μέσω του σχετικού μηνύματος.
Οδηγός χρήσης Cydia Impactor:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr