Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Προσοχή στις κάμερες που συνδέονται στο Internet

Η ανατριχιαστική φωνή που ακούτε απ'το Baby Monitor δεν είναι φάντασμα Baby Monitor Baby Monitor Baby Monitor Η ανατριχιαστική φωνή που ακούτε απ’το Baby Monitor δεν είναι φάντασμα.Η ανατριχιαστική φωνή που έχετε ακούσει από το Baby Monitor σας δεν είναι ένα φάντασμα – Προσοχή στις κάμερες που συνδέονται στο Internet ή τις κάμερες ασφαλείας και τα καταγραφικά, μιας και αυτά τα συστήματα μπορούν εύκολα να παραβιαστούν από τους hackers. Το hacking των καμερών αρχίζει να αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα τώρα μιας και υπάρχει η πιθανότητα μη εξουσιοδοτημένα άτομα να κάνουν εγγραφές βίντεο.

Η επαρχιακή αστυνομία του Οντάριο (OPP) προειδοποίησε τους ανθρώπους την Τετάρτη υπενθυμίζοντάς τους....
ότι τα συστήματα αυτά μπορεί να είναι επιρρεπή σε επιθέσεις από hackers επειδή πολλά από αυτά έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν εξ αποστάσεως , κάτι το οποίο είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Καίριο παράδειγμα, μια οικογένεια από το νοτιοδυτικό Οντάριο που έγινε μάρτυρας παραβίασης της οθόνης του Baby Monitor τους στις 7 Ιουλίου, όπου έβλεπαν το μικρό παιδί τους όταν ξαφνικά άρχισε να παίζει μουσική και μια φωνή είπε ότι τους παρακολουθούν.
Σύμφωνα με την Liz Melvin, υψηλόβαθμης αξιωματικού του OPP, το παιδί ήταν έτοιμο να κοιμηθεί στο παιδικό του δωμάτιο, όταν η κάμερα ενεργοποιήθηκε από απόσταση.
«Η κάμερα έπαιξε μια μυστηριώδη μουσική και ακούστηκε μια φωνή που έλεγε στους γονείς και στο παιδί ότι παρακολουθούνται», είπε η κυρία Melvin στο National Post. «Προφανώς αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό.»
Συνεχίζοντας είπε ότι ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου της οικογένειας επιβεβαίωσε ότι το router είχε παραβιαστεί και η πηγή του χακαρίσματος θα μπορούσε να είναι από οπουδήποτε στον κόσμο.
Ωστόσο, παρόλο που κάθε μήνα αναφέρονται τέτοιες περιπτώσεις hacking σε.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr