Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Συμβουλές σε γονείς και παιδιά για τη χρήση του Internet το καλοκαίρι

internet at sea internetΗ Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρέχει χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και παιδιά σχετικά με τη χρήση του internet κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η χρήση του internet, τόσο μέσω υπολογιστών, όσο και μέσω έξυπνων συσκευών (κινητών τηλεφώνων και tablets) αυξάνεται ραγδαία.
Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να προστατεύσει τους....
γονείς και τα παιδιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αποδράσεων, ελαχιστοποιώντας τα περιστατικά κακόβουλης χρήσης του internet, συνιστά τα ακόλουθα:
  • Βάλτε τα απαραίτητα όρια στη χρήση του internet. Η αλόγιστη χρήση μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα, όπως διατροφικές διαταραχές, διαταραχές ύπνου και πονοκεφάλους.
  • Μην παραμελείτε τις δραστηριότητες σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο για χάρη του διαδικτύου. Θυμηθείτε ότι ο προτεινόμενος καθημερινός χρόνος στο διαδίκτυο δε θα πρέπει να ξεπερνάει τη μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά.
  • Δώστε κίνητρα στα παιδιά να ασχολούνται με νέες δραστηριότητες και χόμπι, που δεν περιλαμβάνουν το διαδίκτυο και ενθαρρύνουν τις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις. Η συμμετοχή των παιδιών σε καλλιτεχνικές, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες θα βοηθήσει στην υιοθέτηση ενός ισορροπημένου και δημιουργικού τρόπου ζωής.
  • Μην εμπιστεύεστε τα στοιχεία που δηλώνει κάποιος κατά τη διάρκεια συνομιλίας σε chat room. Το όνομα, η ηλικία, ακόμη και οι φωτογραφίες που ενδεχομένως σας στείλει μπορεί να μην είναι αληθινά.
  • Όταν σας προσεγγίζει κάποιος χρήστης σε ένα chat room, ο....
     
    Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr