Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Μην τσιμπάτε στο Διαδίκτυο!

Μην τσιμπάτε στο Διαδίκτυο! Προσοχή στους ιούς! ΔιαδίκτυοΝομίζετε ότι οι hackers και οι κατάσκοποι του Διαδικτύου είναι κάτι που βλέπετε μόνο στον κινηματογράφο; Σκεφτείτε το ξανά! Το Διαδίκτυο αποτελείται και από περιέργους και εγκληματίες που ψάχνουν μόνο για μια ευκαιρία για να αναλάβουν τη σελίδα σας στο Facebook, να μολύνουν το smartphone σας με έναν ιό ή να κλέψουν έναν λογαριασμό σας από online παιχνίδια.

Δεν τους νοιάζει από ποιον κλέβουν πραγματικά – θα μπορούσε να ήσαστε εσείς ή οποιοσδήποτε γνωστός σας. Καμία ηλικία δεν είναι ασφαλής από τα κακόβουλα λογισμικά. Έτσι, όταν.....
είστε στο Διαδίκτυο, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!
Προσοχή στους ιούς
• Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πρόγραμμα antivirus εγκατεστημένο στη συσκευή σας – και να κάνετε τα πράγματα που προτείνει. Θα σας προστατεύσει από τις περισσότερες απειλές του Internet.
• Μην κάνετε λήψη αρχείων από οποιαδήποτε παλαιότερη πηγή. Αν χρειάζεστε κάτι, πάρτε το από το site του προγραμματιστή. Αν κατεβάζετε αρχεία από οποιαδήποτε πηγή βρίσκετε, μπορεί εύκολα να έχετε μία ανεπιθύμητα δυσάρεστη έκπληξη.
• Αν κάποιος σας στέλνει ένα πρόγραμμα και δεν ξέρετε τι κάνει, μην το τρέξετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσοχή στους ιούς! Μπορούν να κάνουν όλα τα είδη των δυσάρεστων πραγμάτων, όπως το να κλέψουν κωδικούς πρόσβασης, να διαγράψουν αρχεία ή ακόμη και να στείλουν διαφημίσεις από το λογαριασμό σας.
• Ακόμη και αν λάβετε ένα πρόγραμμα σε ένα μήνυμα που σας έστειλε κάποιος....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr