Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Apple: Μεταφορά δεδομένων δια χειραψίας

Apple: Μεταφορά δεδομένων δια χειραψίας AppleΗ αποστολή αρχείων από μια συσκευή στην άλλη, σήμερα θεωρείται μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία. Υπάρχουν επιλογές όπως κάποιο messenger τύπου Whatsapp, cloud υπηρεσίες όπως το Dropbox, Google Drive και One Drive ή και το email. Η ΑρρΙe δεν μένει εκεί και ψάχνει άλλους τρόπους για να στέλνεις αρχεία, με μια διαδικασία απλή όπως η χειραψία.

Σύμφωνα με μια νέα πατέντα την οποία κατέθεσε, ο συγκεκριμένος τρόπος μεταφοράς αρχείων θα βασίζεται στο...
ΑρρΙe Watch. Με την χρήση των αισθητήρων το ρολόι θα μπορεί να ανιχνεύσει χειραψίες του χρήστη και τότε θα ξεκινάει η μετάδοση δεδομένων. Δεν είναι ξεκάθαρο τι αρχεία θα μεταφέρονται με αυτή την μέθοδο, αλλά ανάλογα με την τύπο της χειραψίας θα έχεις διάφορες επιλογές.
Ίσως αυτό χρησιμεύει για την ανταλλαγή επαγγελματικών πληροφοριών, όπως μια επαγγελματική κάρτα ή ένας αριθμός τηλεφώνου. Επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιείται σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις όπου τα 2 μέρη πρέπει να συμφωνήσουν, και μια χειραψία να σφραγίζει το deal.
Φυσικά το αν τη συγκεκριμένη λειτουργία θα γίνει όντως πραγματικότητα θα πρέπει να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr