Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Δωρεάν διάθεση διαστημικών φωτογραφιών

SpaceX SpaceXH SpaceX επιτέλους, κυκλοφόρησε τις επίσημες φωτογραφίες της, σε ένα νέο λογαριασμό στο Flickr με άδεια χρήσης από την Creative Commons.
Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να κατεβάσει και να δει τις φωτογραφίες, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Η SpaceX αναφέρει επίσης στη σελίδα της στο Flickr ότι τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες της ελεύθερα.
Αν δοκιμάσετε να περιηγηθείτε στις...
φωτογραφίες θα ανακαλύψετε πολύ εντυπωσιακό υλικό από το διάστημα, τη βάση εκτόξευσης πυραύλων από το ακρωτήριο Canaveral, δορυφόρο σε τροχιά πτώσης και μια προσγείωση προσθαλάσσωση στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καλιφόρνιας.
Η NASA επιτρέπει εδώ και καιρό την έκθεση των φωτογραφιών της στο κοινό, και φαίνεται ότι η SpaceX αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Εξάλλου η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια πολύ καλή διαφημιστική καμπάνια που επιτρέπει στην εταιρεία να προβάλει τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr