Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Tο internet θα είναι εργαλείο καταστολής

Julian Assange Julian AssangeΟ Julian Assange πιστεύει ότι στο εγγύς μέλλον, οι κυβερνήσεις του κόσμου θα ελέγχουν κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, όπως αναφέρει και ο Orwell στο “1984.”
Julian Assange (AFP Photo / Pool / Anthony Devlin)
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του WikiLeaks, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ανατριχιαστικά με κυβερνητικούς αξιωματούχους να λαμβάνουν δείγματα DNA κατά τη γέννηση ενός παιδιού και θα το κωδικοποιούν την ταυτότητα του....

«Θα δούμε μια κατάσταση που στη Σουηδία υπήρχε για περισσότερο από μια δεκαετία… ο καθένας έχει έναν αριθμό, με το DNA του να έχει ληφθεί κατά τη γέννηση του. Το DNA θα είναι κωδικοποιημένο στις ταυτότητες ή θα συνδέεται με τα φορολογικά μητρώα, και πιστωτικούς λογαριασμούς,» δήλωσε ο Assange κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Νέα Υόρκη.
Ο Julian Assange σήμερα ζει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη από την αστυνομία και την πεταφορά του στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει τις σουηδικές αρχές, που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση.
Μετά το σκάνδαλο της NSA, ο Assange έχει πει πολλές φορές ότι οδεύουμε προς ένα ολοκληρωτικό κόσμο, όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών, όπως η NSA και η GCHQ, θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκοπεύουν όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι έχουν διπλασιάζουν τις δυνατότητές τους κάθε 18 μήνες.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, έχει καταστεί σαφές ότι οι εξουσίες εποπτείας που κατέχονται μόνο από την NSA είναι τεράστιες και ότι η υπηρεσία μπορεί να κατασκοπεύει σχεδόν οποιονδήποτε επιθυμεί χωρίς συνέπειες.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται παράλληλα με τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr