Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

H ψηφιακή βοηθός της Microsoft

  H Cortana μπορεί να βρεθεί στο άμεσο μέλλον στο iOS

Η Microsoft μπορεί να άργησε να μπει στο χορό των ψηφιακών βοηθών αλλά η εταιρεία προσπαθεί να καλύψει με μια επιθετική πολιτική όσο καλύτερα μπορεί το χαμένο έδαφος σε σημείο που σκέφτεται την είσοδο της Cortana τόσο στο Android όσο και στο iOS.
Ο Manager της Microsoft Marcus Ash ανέφερε χαρακτηριστικά:....


«H ερώτηση του Android/iOS έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς. Ακόμη προσπαθούμε να κάνουμε πλήρως χρηστική την Cortana στα Windows Phone και να δούμε τι λείπει για μια τέλεια εμπειρία. Αλλά σίγουρα έχουμε ενεργές συζητήσεις για ένα ενδεχόμενο μεταφοράς της και σε άλλα λογισμικά».

Η ψηφιακή βοηθός της Apple Siri που έκανε την εμφάνιση της πριν 3 χρόνια στο iOS μονοπωλεί τις συσκευές της Apple και θεωρούμε δύσκολο την Apple να δεχτεί αβίαστα την είσοδο μιας εναλλακτικής επιλογής έστω και σαν εφαρμογή στο App Store. Από την άλλη βέβαια η Microsoft έχει αφήσει στην άκρη τους εγωισμούς με αποτέλεσμα να φημολογείται πως η έκδοση της νέας και αναβαθμισμένης σουίτας του Office για tablets θα γίνει διαθέσιμη πρώτα στο iPad και μετά στα tablets της Microsoft.

Ο Ash επίσης άφησε το ενδεχόμενο ανοιχτό για να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr