Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

CCleaner 4.15


CCleaner 4 15 Now Available for Download 500x274 Διαθέσιμο για λήψη το CCleaner 4.15To CCleaner είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές για τη βελτιστοποίηση του συστήματος, καθώς βοηθά τους χρήστες να ενισχύσουν την απόδοση του υπολογιστή τους και να απαλλαγούν από τα περιττά στοιχεία που επιβραδύνουν το μηχάνημα και καταναλώνουν αποθηκευτικό χώρο.
Το δημοφιλές εργαλείο αναβαθμίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην έκδοση 4.15, η οποία φέρει σημαντικές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις σφαλμάτων....

Η έκδοση 4.15 προσθέτει υποστήριξη για την έκδοση 64-bit του Google Chrome και μπορεί επίσης να λειτουργήσει με κάποιες νέες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των SnagIt 12, Format Factory, Nitro PDF Reader και Virtual DJ, όπως επίσης και με το πρόγραμμα περιήγησης Yandex, το οποίο κερδίζει σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.
Ταυτόχρονα, το νέο CCleaner προσθέτει βελτιωμένη χρήση μνήμης και αρχιτεκτονική διαχείρισης, ενισχύοντας παράλληλα τον αλγόριθμο Wipe Free Space για καλύτερη απόδοση.
Το lineup παραμένει αμετάβλητο, έτσι η εφαρμογή συνεχίζει να παρέχει στους....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr