Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κινδύνους για την υγεία του σπέρματος ενδεχομένως να κρύβει για τους άνδρες η τοποθέτηση του κινητού στην τσέπη του παντελονιού


Το κινητό «σκοτώνει» το σπέρμαΛονδίνο  Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων βλάπτει την υγεία του σπέρματος, υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εξετερ, στη Βρετανία.
Όπως εξηγούν με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό έντυπο «Environment International», οι ειδικοί προχώρησαν σε μετα-ανάλυση 10 προηγούμενων μελετών που αφορούσαν την ποιότητα του σπέρματος συνολικά 1.492 ανδρών.
Σύμφωνα με την επικεφαλής της μελέτης δρα Φιόνα Μάθιους, όλες οι μελέτες εκτός μιας, έδειχναν συσχετισμό ανάμεσα στην έκθεση στα κινητά τηλέφωνα και την φτωχή ποιότητα σπερματοζωαρίων.
«Ενοχες» ακτινοβολία και θερμότητα...

«Σχεδόν όλες οι μελέτες κατέληγαν σε ένα κοινό συμπέρασμα: ότι η κινητικότητα των σπερματοζωαρίων μειωνόταν – ως και κατά 8% - από την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων» εξηγεί η ερευνήτρια.
«Πιστεύω ωστόσο ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας στην....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.tovima.gr