Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050

Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050Με γνώμονα την άνεση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων, αλλά και την εξοικονόμιση καυσίμων και τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η Airbus αφού διεξήγαγε διεθνή έρευνα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα αεροπλάνα του 2050!
Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα περιορίζουν την διάρκεια του ταξιδιού  σε, τουλάχιστον, δεκατρία λεπτά λιγότερο χρόνο, θα χρησιμοποιούν καύσιμα φιλικά προς το ....περιβάλλον και θα εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι. Η εταιρεία Airbus, προκειμένου να σχεδιάσει τα αεροπλάνα που θα διασχίζουν τους αιθέρες το 2050, διεξήγαγε διεθνή έρευνα ανάμεσα στους επιβάτες, προκειμένου να κατασκευάσει αεροπλάνα του μέλλοντος που θα ικανοποιούν κάθε γούστο.


                     Άνετα καθίσματα που κάνουν μασάζ και εκπέμπουν θερμότητα

Τα παράθυρα στα μελλοντικά αεροπλάνα θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους ταξιδιώτες, ενώ με ένα νεύμα του χεριού τα τζάμια θα γίνονται διαφανή ή αδιαφανή, ανάλογα με την επιθυμία των επιβατών.


                           Πανοραμική θέα από τα παράθυρα του αεροσκάφους

Τα καθίσματα θα κάνουν μασάζ στους επιβάτες που το επιθυμούν και όλα τα εξαρτήματα μέσα στο αεροσκάφος θα αυτοκαθαρίζονται χάρη σε ειδικά επιχρίσματα που θα φέρουν και θα απωθούν την βρωμιά.

Οι γνωστές σε εμάς, Πρώτη θέση, η.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.protothema.gr