Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Vodafone Speaking App»:Εφαρμογή μετατροπής κειμένου σε ομιλία για άτομα με προβλήματα όρασης


vodafone logo thumb large Vodafone: Εφαρμογή μετατροπής κειμένου σε ομιλία για άτομα με προβλήματα όρασηςMε στόχο την ισότιμη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλους, η Vodafone παρέχει στους συνδρομητές της την πρωτοποριακή εφαρμογή «Vodafone Speaking App», που απευθύνεται σε χρήστες με ολική απώλεια ή με σοβαρά προβλήματα όρασης.Η εφαρμογή Vodafone Speaking App είναι μια μηχανή μετατροπής κειμένου σε ομιλία (text-to-speech) για Android, που προσφέρει σωστή ανάγνωση των ελληνικών στα γραπτά μηνύματα (SMS), το...
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), το διαδίκτυο (internet), αλλά και στους τηλεφωνικούς αριθμούς από τον κατάλογο επαφών, τις κλήσεις, τις ημερομηνίες, κ.λπ. Παράλληλα, προσφέρει ορθή ανάγνωση των ελληνικών σε χρήσιμες εφαρμογές, όπως ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, πρόγνωσης καιρού κ.λπ.
Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από τη Vodafone στο Google Play σε συνδρομητές συμβολαίου ή καρτοκινητής Vodafone και είναι συμβατή με Android smartphones και tablets με έκδοση λειτουργικού 2.3 και νεότερη. Οι χρήστες άλλων δικτύων, μπορούν να κάνουν δοκιμαστική χρήση της εφαρμογής για μία ημέρα ανά κάρτα SIM.
Η «Vodafone Speaking App» ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών smartphones και tablets και έρχεται ως εξέλιξη της υπηρεσίας «Vodafone Speaking Phone» που παρουσιάστηκε για πρώτη φόρα το 2005 στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Πηγή: kathimerini.gr

http://www.secnews.gr/