Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Tο νέο spam μήνυμα που γεμίζει τους υπολογιστές με ιούς

Αυτό είναι το νέο spam μήνυμα που γεμίζει τους υπολογιστές με ιούς -Ολα όσα πρέπει να προσέξετεΕνα νέο spam μήνυμα το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παρασύρει τους ανυποψίαστους χρήστες σε διαφόρους ιστοτόπους ενώ ταυτόχρονα εγκαθιστά στους υπολογιστές διάφορα προγράμματα και τους γεμίζει με ιούς καταφθάνει το τελευταίο διάστημα σε πολλές διεθύνσεις e-mail.Σύμφωνα με το techit.gr, οι ερευνητές ασφαλείας της Malwarebytes ανακάλυψαν την νέα καμπάνια με spam. Τα..
μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έρχονται με τίτλο «RE: Your Job Application» και ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με την έγκριση μιας  αίτησης εργασίας που υποτίθεται ότι έχουν υποβάλλει.
«Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη αίτηση εργασίας σας, η οποία έχει εγκριθεί έπειτα από σχετική αξιολόγηση. Επιθυμούμε να προχωρήσουμε άμεσα σε πρόσληψη, και να σας παρέχουμε αμειβόμενη εκπαίδευση, σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση . Εάν αναζητάτε ακόμη απασχόληση, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να συμπληρώσετε κάποιες πρόσθετες πληροφορίες, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του spam.
Όσοι πατήσουν πάνω στο σύνδεσμο και ανακατευθυνθούν στους ιστότοπους, συνήθως βρίσκονται σε ιστοσελίδες που τους παροτρύνουν να εγκαταστήσουν το iLivid (γραμμή εργαλείων), το Ask Toolbar και το Torch Browser.
Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, οι ανυποψίαστοι χρήστες μεταφέρονται σε ιστότοπους που τους ζητάνε να ολοκληρώσουν ψεύτικες έρευνες προκειμένου να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο.
Σε περίπτωση συναντήσετε τέτοια emails διαγράψτε τα. Αν έχετε πέσει θύμα της απάτης, να αφαιρέσετε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και σαρώστε τον υπολογιστή σας για ιούς καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει μολυνθεί.